Restauració

Cafeteria Menjador Casal Cívic de Torelló

Areté gestiona des de setembre 2019 el servei de cafeteria-menjador del Casal Cívic de Torelló, a través d’un conveni-prova pilot amb la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. S’ofereixen esmorzars, dinars i berenars. Els menús es caracteritzen per utilitzar productes frescos, de proximitat i de temporada.


BioArtCafè

El BioArtCafè és un espai de cafeteria ubicat a la seu central d’Osonament que ofereix esmorzars i buffet al migdia. A més de cafeteria, també és un espai per promoure activitats artístiques i literàries de persones vinculades a l’organització.

Al BioArtCafè oferim aliments adquirits a establiments de proximitat i productors locals de la comarca d’Osona, promovent la producció a km0. Potenciem els procediments d’elaboració artesanals cuidant l’aspecte, el sabor i l’aroma del producte.

Som respectuosos amb el medi ambient, generant el mínim residu possible, mitjançant l’adquisició de productes a granel, en envasos retornables i reciclant el residu orgànic.

Contribuïm amb la sostenibilitat de l’entorn compostant orgànic pels horts d’Osonament


Comparteix: