Els Ajuntaments de Torelló i Manlleu encarreguen 3.890 menús “low cost” a la cafeteria del Casal Cívic

PerArete

Els Ajuntaments de Torelló i Manlleu encarreguen 3.890 menús “low cost” a la cafeteria del Casal Cívic

Els Ajuntaments de Torelló i Manlleu han encarregat, de juny a desembre de 2020, un total de 3.890 menús “low cost” al servei de cafeteria-menjador del Casal Cívic de Torelló. El programa ha ajudat a Areté a mantenir l’activitat de la cafeteria després del tancament preventiu per la crisi sanitària de la Covid-19.

L’Ajuntament de Torelló va iniciar aquest servei el mes de juny de 2020, fet que ens va ajudar a poder reincorporar a l’activitat laboral a l’equip del servei de cafeteria-menjador. Uns mesos més tard, el setembre, el va iniciar l’Ajuntament de Manlleu.

El programa Menú Low Cost consisteix en oferir un menú diari a persones i famílies que viuen una situació de vulnerabilitat a través dels serveis socials d’ambdós ajuntaments. Els àpats que elaborem a la cafeteria consten d’un menú complet, amb un primer plat, un segon i postres, sempre fomentant una alimentació equilibrada i també amb opció per a persones vegetarianes o veganes.

A Torelló, de juny a desembre, s’han servit un total de 2.780 menús i s’han beneficiat 77 persones en situació de vulnerabilitat econòmica i social, mentre que a Manlleu, de setembre a desembre, se n’han servit 1.108 a un total de 25 persones. A la capital del Ter, el repartiment als domicilis els fan persones voluntàries de Creu Roja, mentre que a Torelló, són les pròpies persones les que acudeixen a la cafeteria-menjador del Casal Cívic a recollir el seu menú.

Areté gestiona el servei de cafeteria-menjador del Casal Cívic de Torelló des de l’octubre de 2019, a través d’un conveni amb la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. El menjador és obert de dilluns a divendres, tant per gaudir d’un àpat allà com per emportar.

Comparteix:

Quant a l'autor

Arete administrator