Arriba el tercer mercat de la reutilització Ressò

PerEli Pinyol

Arriba el tercer mercat de la reutilització Ressò

Des del 6 de desembre fins al 5 de gener, torna el RESSÒ, el Mercat Social de la Reutilització. Tindrà lloc a l’Orfeó de Vic i com en les dues darreres edicions, oferirà productes de segona mà seleccionats i restaurats per les entitats socials organitzadores: mobles, roba, parament de la llar, joguines…

Ressò és un projecte compartit per diverses entitats socials: Associació Tapís, Areté, AshesLa Fera Ferotge i Trueta Vic, que compta amb el suport de Creacció l’Ajuntament de Vic, la Mancomunitat la Plana, l’Agència de Residus de Catalunya.

La singularitat d’aquest projecte és que incorpora persones de col·lectius vulnerables en un projecte de futur, oferint-los oportunitats d’inserció laboral; que aporta valor, crea riquesa i promou l’economia circular i el consum responsable. També singularitza el RESSÒ l’aposta per la cura del medi ambient, recuperant objectes per a ser reutilitzats, promovent la prevenció de residus i impactant en positiu al medi ambient. 

Dies d’obertura i horaris: La botiga temporal estarà oberta des del 6 al 10 d’11h a 19h i del 14 de desembre al 5 de gener ( de dijous a dissabtes de 10h a 13h i de 16h a 20h i diumenges de 10h a 13h).

Comparteix:

Quant a l'autor

Eli Pinyol administrator