Objectes de segona mà i restaurats al Remei de Vic, AretéSegonaMà

PerArete

Objectes de segona mà i restaurats al Remei de Vic, AretéSegonaMà

AretéSegonaMà estem al local del número 64 del carrer del Remei de Vic. 

L’espai facilita l’adquisició d’articles a preus assequibles, seguint la filosofia 3R (reduir, reutilitzar, reciclar) i el consum sostenible d’objectes quotidians amb vida útil.

AretéSegonaMà és la continuïtat de la botiga de segona mà que la Fundació té a l’espai superior de la fusteria del Polígon Les Goules de Tona, on es ven mobiliari per a nadons, joguines, objectes de decoració, llibres i mobles procedents de diferents deixalleries.

A la nova botiga s’hi pot trobar, també, un gran ventall de bicicletes i una àmplia oferta de mobles i objectes decoratius que es restauren o es reconverteixen de forma creativa al taller de manteniment i reparació de bicicletes i al taller de restauració d’Osonament. Des d’aquests espais, es prepara a les persones ateses perquè tinguin més oportunitats al mercat laboral

La nova botiga també tindrà a la venda els productes propis de la fusteria d’Areté, com les taules de cultiu, contenidors per a la recollida d’oli, compostadors, galliners, jardineres, etc.

Les altres línies d’activitat del CET Areté són la fusteria, el servei de repartiment de publicitat i bustiada i el servei de restauració a la cafeteria-menjador del Casal Cívic de Torelló. L’objectiu final és donar oportunitats laborals a les persones amb problemes de salut mental i addiccions d’Osona i preparar-les per accedir al mercat laboral ordinari.

Els horaris de la botiga són:
De dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 15.30h a 19h
Dissabtes de 9.30h a 13.30h

Comparteix:

Quant a l'autor

Arete administrator