Areté reparteix anualment més d’un milió de materials publicitaris i informatius

PerEli Pinyol

Areté reparteix anualment més d’un milió de materials publicitaris i informatius

El Servei Repartim d’Areté reparteix anualment més d’un milió d’unitats de materials publicitaris i/o informatius. El 2023, va repartir 998.732 fulletons; 12.041 cartes personalitzades; i va col·locar 67.015 cartells.

El servei fa bustiades generals (fulletons, flyers…), repartiment i col·locació de cartells publicitaris en llocs autoritzats, correspondència de sobres personalitzats, manipulació del material a repartir (classificació, ensobrat, etiquetatge i empaquetat), etc. Disposa d’una cartera de clients creixent que valora la qualitat i el valor social d’Areté. Aquest 2023, hem treballat per a 106 clients, tant administracions, com entitats i empreses.

Actualment, la plantilla dels servei està formada per 10 persones i, el conjunt d’Areté, compta amb un equip de 35 persones.

Una de les singularitats del servei és que treballa amb vehicles elèctrics per poder fer un repartiment més sostenible. Concretament, els professionals utilitzen bicicletes per les zones urbanes i furgonetes elèctriques pels repartiments interurbans.

Areté també  també fa el servei de paqueteria d’última milla, conjuntament amb ADFO. El 2023, vam repartir 11.450 paquets. Aquest repartiment es fa amb bicicletes i tricicles de càrrega elèctrics.

També treballem amb la UVic-UCC, fent el servei de valisa per a paqueteria amb cargobike, consistent en el transport de paqueteria entre els diferents espais de la universitat.

Comparteix:

Quant a l'autor

Eli Pinyol administrator