Digitalitzem el servei de repartiment d’Areté gràcies a un conveni amb Fundació “la Caixa”

PerAreté

Digitalitzem el servei de repartiment d’Areté gràcies a un conveni amb Fundació “la Caixa”

Areté està desenvolupant la digitalització del Servei de Repartiment, gràcies al suport econòmic de Fundació “la Caixa”.

L’objectiu és integrar una eina digital i de geolocalització adaptada als dispositius mòbils, que permeti millorar les condicions de treball i l’autonomia dels professionals de l’àrea, l’efectivitat i productivitat del servei i  l’organització i coordinació de l’equip. Així mateix, el projecte afavorirà la millora de les competències digitals dels treballadors, fet que els pot obrir noves oportunitats laborals.

Els últims anys, el Servei de Repartiment d’Areté ha prioritzat la sostenibilitat, amb un repartiment que aposta per la mobilitat activa (a peu, bicicletes elèctriques o tricicles elèctrics de càrrega) i el vehicle elèctric. Ara, el següent pas és l’aposta per la digitalització, per millorar la formació i l’empoderament de les persones, combatre la bretxa digital, millorar la productivitat i oferir una millor qualitat de servei al client.  

El servei de repartiment d’Areté va iniciar el seu rodatge l’any 2010 i actualment compta amb un equip d’11 professionals que es dedica, principalment, al repartiment de publicitat i col·locació de cartells publicitaris i al repartiment de paqueteria lleugera.

Per aconseguir aquesta transformació digital del servei, s’ha començat amb el disseny, programació i implantació de l’eina digital i, posteriorment, s’afavorirà la formació, capacitació i acompanyament dels professionals per afavorir una implementació òptima del nou sistema de treball.

Comparteix:

Quant a l'autor

Areté administrator