El Mercat Ressò guanya el Premi Rezerocat com a millor iniciativa que fomenta el ResiduZero

PerAreté

El Mercat Ressò guanya el Premi Rezerocat com a millor iniciativa que fomenta el ResiduZero

El Mercat Social de la Reutilització Ressò ha estat guardonat al Festival Residu Zero, impulsat per Rezero, com la millor iniciativa d’entitats que fomenta el #ResiduZero. L’entrega de premis es va realitzar aquest dijous a les instal·lacions de la Fundació Palo Alto, a Barcelona, en el marc d’aquest festival que té per objectiu ajudar la ciutadania a avançar cap a la societat residu zero, cap a un consum conscient i cap a una menor explotació dels recursos naturals.

El Ressò és una botiga temporal amb l’objectiu de ser permanent, on es poden trobar productes reutilitzats, de segona mà i restaurats des de les entitats impulsores del projecte-  Associació Tapís, Areté, AshesLa Fera Ferotge i Trueta Vic, que compta amb el suport de La Mancomunitat La Plana, Creacció, l’Agència Catalana de Residus i l’Ajuntament de Vic. La seva finalitat és ajudar a la inserció sociolaboral de persones de col·lectius vulnerables, fent visible la reutilització com una alternativa de consum sostenible i responsable i d’economia circular.

El mercat ja compta amb dues edicions. La primera va tenir lloc del 14 de desembre al 5 de gener a la Pietat de Vic, mentre que la segona es va realitzar al Centre Cívic Joan Triadú de Vic del 30 de juny al 13 de juliol. La tercera edició del Mercat Ressò, que serà del 6 de desembre al 5 de gener a l’Orfeó Vigatà.

Llegiu la notícia a El 9 Nou:

Reconeixen el mercat El Ressò amb el Premi Rezero – El 9 Nou

Comparteix:

Quant a l'autor

Areté administrator