Recuperem objectes per a la botiga d’Areté, als tallers d’electricitat d’Osonament

PerAreté

Recuperem objectes per a la botiga d’Areté, als tallers d’electricitat d’Osonament

Aquest mes de maig usuàries i usuaris d’Osonament han realitzat nous tallers d’electricitat on el voluntari Ramon Masnou els mostra com reparar electrodomèstics i diversos objectes amb electricitat. En total, els tallers d’electricitat compten amb 7 sessions que inclouen formació teòrica i pràctica.

Els objectes que es recuperen als tallers es comercialitzen a la botiga AretéSegonaMà, al carrer del Remei de Vic.

A la botiga AretéSegonaMà hi trobareu molts dels objectes que recollim des del nostre servei Areté Reutilitza que, una vegada nets, reparats o restaurats tornem a posar a la venda. Reutilitzem mobles, articles de la llar, joguines i mobiliari infantil, articles esportius i petits electrodomèstics.   

AretéSegonaMà s’hi pot trobar un gran ventall de bicicletes i una àmplia oferta de mobles i objectes decoratius que es restauren o es reconverteixen de forma creativa al taller de manteniment i reparació de bicicletes i al taller de restauració d’Osonament.

Amb la reutilització d’aquests objectes allarguem la seva vida útil i fomentem l’economia circular, contribuint a fer menys residus. Alhora generem ocupació a través de l’economia social i solidària.

Comparteix:

Quant a l'autor

Areté administrator